Biografie van Bryan Brokke

LEDStyling.nl is in 2009 opgericht door Bryan Brokke. Al vanaf zijn 16e levensjaar is Bryan actief met LED verlichting, techniek en binnenhuis architectuur/design. Bryan is begonnen met LED verlichting voor Vespa scooters, namelijk de Audi-look dag-rij verlichting. Het idee is geheel geïnspireerd op de (toen nog nieuwe) dag-rij verlichting van Audi. Al gauw is de LED verlichting voor Vespa een groot succes geworden. Diverse scootergroothandels en klanten kochten de “Audi-look” Vespa knipperlichten bij Bryan die hij destijds met de hand fabriceerde. Bryan kan met trots zeggen dat hij de uitvinder is van de Vespa dag-rij verlichting tot de dag van vandaag.

Op zijn 18e levensjaar heeft Bryan zich kunnen ontplooien in zijn appartement met LED verlichting en interieur design. Vanaf dat moment wist Bryan al zeker dat hij van zijn hobby zijn werk wil maken, namelijk werken met interieur en LED verlichting. De kunst is namelijk de LED verlichting zodanig te monteren dat het nauwelijks opvalt! Dit komt mede omdat Bryan een perfectionist is met oog voor detail.

Bryan zijn affiniteit met binnenhuis architectuur heeft hij van zijn moeder meegekregen die altijd bezig is geweest met huis en inrichtingen.
Bryan Brokke heeft tevens 2 luxe appartementen compleet ingericht, opgeknapt en afgewerkt met stijlvolle LED verlichting. LED verlichting bied veel meer mogelijkheden dan traditionele spaarlampen en gloeilampen. LED verlichting is voor Bryan de sleutel voor sfeervolle aangename en gebalanceerde omgeving! Door zijn enorme creativiteit, oog voor detail kan Bryan ontzettend goed vooruit denken en inbeelden wat de perfecte balans is voor een perfecte lichtplan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor meer informatie: klik hier