INTERIEUR ADVIES & WERKWIJZE:


Verlichtingsarmaturen zijn er in alle soorten en maten, het aanbod is eindeloos. Maar bij een goede belichting houdt men rekening met ritme, positionering en intensiteit. Om nog maar te zwijgen over kleurweergave en de kleurtemperatuur. Logisch dus dat u niet precies weet waar u moet beginnen. LEDStyling.nl neemt u van het begin tot het eind mee bij het maken van een volledig lichtplan. Wij geven u advies met betrekking tot de keuze, plaatsing, functionele en decoratieve aspecten van de verlichting en hoe u de kosten binnen de perken kunt houden.
Zo komen we samen, altijd tot de beste oplossing.

Naast technische kennis is ook veel creativiteit vereist. Voor het monteren en afwerken van LED verlichting op maat, zoals LED strips, kabels, profielen etc. is vrijwel altijd maatwerk en moet dus altijd een creatieve oplossing ter plekke bedacht worden! 
 

Accenten: 

Om bepaalde delen van de kamer op te lichten kunt u gebruik maken van accentverlichting. Deze verlichting zet gewenste elementen in de “spotlight”. Accentverlichting kan gebruikt worden voor het belichten van schilderijen, meubilair, planten en kunstwerken. Hoe minder accentverlichtingen in de ruimte, hoe krachtiger het effect. Accentverlichting kan ook gecombineerd worden met algemene verlichting en/of sfeerverlichting.

 

Sfeerverlichting:

Sfeerverlichting is het perfecte hulpmiddel om uw woning net wat aangenamer te maken. Het is eenvoudig in- en uit te schakelen, kan gedimd worden en is verkrijgbaar in tal van kleurtinten. Sfeerverlichting is ook eenvoudig toe te voegen aan bestaande inrichtingen. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kunt u kiezen voor accentverlichting, originele verlichtingsarmaturen en indirecte verlichting.


 

Installatie:

Iedereen kan wel een lampje vervangen, maar voor het correct installeren van LED-verlichting is toch wel enige technische kennis vereist. Zeker als er ook nog dimmers en bedieningspanelen bij komen kijken. LEDStyling.nl is gespecialiseerd om die producten op de juiste manier installeren en zorgen dat de verlichting optimaal functioneert. Dit alles zorgt dat u optimaal kunt genieten van de LED lichting!

Naast technische kennis is ook veel creativiteit vereist. Voor het monteren en afwerken van LED verlichting op maat, zoals LED strips, kabels, profielen etc. is vrijwel altijd maatwerk en moet dus altijd een creatieve oplossing ter plekke bedacht worden! Dat maakt ons ook zo uniek!

 

Lichtplan LED verlichting:

Met een goed lichtplan houdt rekening met:
- De wens en de visie van de klant, opdrachtgever of architect,
- Versterkt en benadrukt de ruimte,
- Bepaalt de sfeer,
- Houdt rekening met veiligheid,
- Houdt rekening met energiekosten en efficiency,
- Bepaalt uiteindelijk het totale beeld.